Vaccinpass -check

Under gårdagen så var det tillbaka till skolbänken i en mastigt men mycket nyttig utbildning i digitaliserad marknadsföring. Gillar det faktum att man inte alltid behöver uppfinna hjulet, utan att man kan få ta del av någon annans erfarenheter och goda råd. Redan kommande vecka är det dax för ett ytterligare kurstillfälle. Nästa projekt att ta sig an är programmering av ljus till tre shower. Eftersom tiden är knapp i lokalen så skall programmeringen göras så klart som möjligt, innan vi ens har börjat riggat. Vi använder oss av Cobalt ljusbord och renderar i Capture ett beprövat och bra koncept. Skaffade vaccinationspass igår och håller tummar och tår för att det inte blir ytterligare restrektioner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *