Eget kassavalv – Peter von Anka

Vem har inte drömt om ett eget kassavalv lika som Joakim von Anka. Nåväl nu har vi fått nycklarna till valvet, det ingick även en kurs i hur man öppnar och låser det. Just nu finns det då ingenting att låsa in i valvet så vi hinner öva på hur man gör 😀 och jobba på att fylla det med ny verksamhet. Det är roligheter på gång..

Nu flyttar Swedbank ut

Nu flyttar Swedbank ut efter nästan 30 år i Djurås, det har rivits och tömts hela dagen idag. Snart får vi välkomna nya hyresgäster och det blir spännande. Ser ju lite tråkigt ut när det är lokaler i Centrum som är tomma. Nu så skall det sista tömmas och lokalerna städas. Sedan är det dax för ett nytt kapitel i

Trevlig helg!

En liten kik på konststigen på Youtube. Det är så spännande att se hur det växer och förändras hela tiden längs stigen. Ibland tas det ifrån och ibland läggs det till eller utökas. Den här veckan har varit intensiv med förberedelser för kommande evenemang. Klagar inte på något vis det är så skönt att det börjar röra på sig. Jag har rest inom länet mycket under den senaste tiden, förundrar mig över hur vackert det är med vår och försommar. Blunda ta ett djupt andetag öppna ögonen och ta in allt det vackra, det är det värt. Trevlig helg!

Invigning Konststigen 2022

Behöver du tips på ett bra utflyktsmål. Konststigen 2022 #straxutanförhimmelriketsport. Öppet under hela sommaren, Gagnspris och en riktigt fin naturupplevelse. Ett tiotal konstnärer ställer ut sina verk efter stigen som kommer att utvecklas och förändras under hela perioden. Parkering för både cykel och bil finns mitt emot Buffervägen 31. Har man tur så har Ludde någon av sina vandringsstavar till salu.

Nu nappar det!!

Vi laddar inför sommaren på sätt. Det är i alla fall bra att arbetskläderna används varierat. Whoop Whoop!!

Det börjar rulla på!

Riggning av ljus i Lindberghallen under denna vårvecka. Det börjar att rulla på. Större delen av sommaren är bokad, så tacksam i att det äntligen börjar rulla på.

Dörrhandtag!

Dörrhandtag speglar olika tidsepoker. En vacker och talande kuliss. Det fattades en tidslinje i en produktion och nu är den i hamn. Idag fredag lite omställda planer, men solen skiner!! Whoop Whoop!!

Vårtecken!

Våren är absolut bästa tiden på året. Vitsippor och forsythia börjar blomma. Allt föds på nytt, trots att ibland gör det ont när knoppar brista. Det är livets gång. Efter diverse möten och administration, tid och transportbokning, återställning efter vattenskada och frekvensmätning så skall vi bege oss ut i vårsolskenet och njuta.

Letar nya miljöer, då dyker nya möjligheter upp.

Ofta är vi på jakt efter nya miljöer att producera video. Helt plötsligt händer det, när man minst anar det. Hittade ett gäng häftiga stenar som man måste utnyttja. Filmkameran kommer att gå varm. RIP Televerket

På promenad med kommunpolisen

På promenad runt Djurås Torg för att förebygga brott. Tillsammans med kommunpolisen och Gagnefs Kommuns ungdoms och Bråsamordnare Rosa Flank klev vi torget runt. Trevligt initiativ.