Ledighet och livestreamning.

Helgen bjöd på välbehövlig ledig Lördag som tillbringades både bakom tangenter och utomhus. Det blev en avblåst tall på gården efter fredagsnattens storm som fick gå in i vedboden för nästa års behov. Söndagen körde vi en livestreaming från Missionskyrkan i Mockfjärd igen. Vi ha också gjort en serie med inlägg på andra sociala media med en kort hälsning med en betraktelse i vår studio som publiceras de helger som inte har någon streamning. Ett sätt att hålla verksamheten igång under pandemin. Trots att det är öppet i kyrkan så är det många som uppskattar streamningarna av olika orsaker, man får en betydligt större skara besökare i kyrkan om man kan vara med digitalt. Funderar på att ta upp hybridmötesvarianten här igen med interagerande deltagare i Zoom. Några digitala live konserter med det upplägget ligger och väntar på finansiering, vi får väl se hur det går.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *