Förbereder utbildning i digital marknadsföring

Imorgon så bjuds det på utbildning i digital marknadsföring av Falun-Borlänge Regionen. Det blir gofika på bagarstugebröd gräddad i ugn med öppen eld på Alved. Det känns så skönt att lite av den verksamhet som inte varit möjlig under pandemin kan börja rulla igång igen. Hoppas att det räcker med att införa Vaccinpass så att de andra restrektionerna inte behöver införas med maxantal per kvadratmeter och avstånd mellan sällskap. Under gårdagen så var det avrustning efter helgens uppdrag, men först en vända till mammons mecka för att införskaffa verktyg, vidare till Leksand och Insjön för fix och ärenden. Vi la in resten av mattan i studion så nu kan vi enkelt utnyttja den som föreläsningssal för fler fysiskt. Hemsidan för Centrumhuset har fått sig en uppdatering idag. Kan säga att det behövdes.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *