Ålevangeliet-Ål

Nu har Peter landat hemma efter några intensiva dagar på Turne med Dalateaterns uppsättning av Ålevangeliet. “En berättelse om världens mest gåtfulla fisk som gett upphov till ett alldeles mysterium inom naturvetenskapen, det som kallas ålfrågan” Fyra föreställningar, en i Älvdalen, en i Idre, en i Malung och så Vansbro. Samtidigt i Vansbro var det biljettsläpp på Rocknallegalan så kön ringlade sig lång utanför Medborgarhusets entré. Föreställningarna har varit välbesökta och många tycker att det är skönt att vi äntligen kan uppleva teater på scenen live igen. https://dalateatern.se/forestallningar/alevangeliet/

På tal om Ål så vill jag minnas en historia om när flottbron i Gagnef hade underhållsarbete på gång, så tappade man ett järnrör i vattnet. Plums i och strax så trodde man att det flöt upp igen. Det var en stackars Ål som träffats av röret och rätt så justerad flöt upp till ytan.. Nu laddar vi för en intensiv vecka med förberedelser och kundbesök för nya spännande streamade hybridmöten/produktioner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *