Besök på Torget

Under veckan har vi haft besök från kommunens näringslivskontor Thomas Kristoffersson och Kommunalråd Fredrik Jarl. Under Coronaepedemin har vi ställt om vår verksamhet och byggt om på plan 2. De tittade på vår nya verksamhet här på Torget och fick lite information om vår verksamhet här på torget och hur vi tänker om framtiden. Verksamheten härifrån Torget består i att ha hybridmöten, föreläsningar, presentationer, inspelningar och stämmor mm. Vi har samarbete med flera olika aktörer såsom kommuner, andra offentliga myndigheter, föreläsare och föreningar mm som vi även hjälpt här uppe i vår studio på Torget. Man anliter oss när man vill ha absolut bästa ljud och bildkvalitet, powepoint med picture in picture, visa film i presentationen, flera kameror och bildmixer, bistånd med röstlängder och rösträkning och teknisk support för både föreläsare och deltagare. Vi använder oss främst av Teams eller Zoom inte sällan tillsammans med en livestreaming i något annat media såsom FB grupp eller liknande. Här finns det möjlighet till, kök, omklädningsrum, mötesrum, kapprum och toaletter. Placeringen mitt i Dalarna, goda parkeringsmöjligheter, allmänna kommunikationer närhet till restauranger och affärer gör det är lätt att träffas här. Vi tror att detta är det nya normala, dvs att det nya sättet att mötas i olika digitala plattformar kommer att bestå även när pandemin är över men kravet på kvalitet på tekniken kommer att öka. Trevlig helg! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *