Gästspelar

Det är nya normala tider. Förr så har tillfällig sjukdom såsom ryggskott, feber, förkylning, influensa, magsjuka, anhörigs sjukdom, brutna ben och fötter inte varit någon anledning till att inte köra eller nämnvärt ändra en föreställning. Det har varit karantän backstage, playback för tappade röster, bäddat i logerna, alvedon, gördel, kryckor, rullstol, hink och blåbärssoppa. The show must go on. Det har varit helt naturligt för både arrangörer, publik, tekniker och ensemble. Kultursektorn och kulturarbetare har betalat ett högt pris. I och med pandemin så har det kommit insikt och förståelse för att man ibland kanske måste förändra, ställa in en föreställning eller evenemang på ett helt annat sätt än tidigare. Vi kan faktiskt smitta varandra och det är OK att vara sjuk. Kanske är det inte bara budget för många arrangörer utan även den klassiska slutscenen i så många föreställningar som har skapat den tidigare jargongen. Det är gott att tänka i nya banor 😀 Därför är Peter utlånad för gästspel i några dagar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *