Snart är det jul igen!

Förra året så gjorde vi en hel del inspelade gudstjänster och julkonserter. Vi spelade in flera julhälsningar och juldikter. Vi hade hjälp här i studion av goda vänner och bekanta. Bland annat så lästes några av Walter Östlings ej tidigare publicerade verk upp av olika tolkare. Pia Peters var först ut med https://www.youtube.com/watch?v=H1gHDlcLLgg Detta i ett led av ett uppdrag för Coronasäkrade evenemang. Också ett flertal julpsalmer, gudstjänster, julottor och julkonserter spelades in och sändes på respektive församlings youtube och facebook konton. Nu har vi kommit igång i studion i Boan med några inspelningar av julberättelser och betraktelser i olika former. Hela oktober är bokat, men det finns lite tider i November och December för olika inspelningar här i studion eller på plats. Nu är det jul igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *