Tvära kast

Från det ena till det andra. Efter att ha blixtinkallats för att åka på turné några dagar, har helgen innehållit mycket förberedelser och redigeringsarbete inför kommande veckor. Det är lustigt efter ett och ett halvt års nedstängning så öppnar det upp. Det är ketchupeffekten, allt kommer på en gång. På söndagskvällen streamade vi en samtalskväll från Missionskyrkan i Mockfjärd om pandemins påverkan på barn och ungdomar. Ett ungdomsteam från Siljansnäs medverkade. Klart är det att behovet av hybridmöten fick sig en skjuts framåt och att det är helt naturligt att mötas digitalt, det har blivit en tillgänglighetsfråga. Om några veckor skall vi ut på en annan turné med hybridmöten och då är även hörslinga inkopplad på hybridmötet en tillgänglighetsfråga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *