Vägen är målet

Det är lätt att bli förtjust i färgerna nu på hösten. Sprakande och starka. Under helgen så var vädret på topp och det hade torkat upp så pass att vi kunde bege oss ut på inspelningsplatsen med tidsenlig kostym och rekvisita i högsta hugg badande i solsken. Tidigt i våras började vi med planeringen för detta. Diktsamlingen “Svit till hästen” av Helena J Fransson är det som ligger till grund för detta. Stilen i just denna dikt är inspirerad av Lucy Maud Montgomery. Det är tredje dikten som vi jobba med. Den första finns här vi kallar den för “hårfagre” https://www.youtube.com/watch?v=1Y6K-5ddJ6A den andra “Gåva” är på gång. Det är många bitar som skall falla på plats innan det är dax att filma. Det här bilderna är från den första dagen och det kommer att krävas ett par dagar till, minst. Vi använder oss främst av Canon EOS C300 som kameror med Canon CN-E18-80mm och Canon Servo Grip ZSG-C10, för bra bildkvalitet. Nu hoppas vi på en eller ett par höstdagar i strålande solsken så att vi kan fortsätta med inspelningarna. Men här är vägen målet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *