Samråd i Djurås idag

Igår hade vi premiär i Björbo för hybrid-mötesturnén med Gagnefs Kommuns översiktsplan. Första timmen är det föredragande från kommunen andra timmen är en workshop även de som deltar i Teams kan delta via chatten. Det var lite premiärnerver i luften igår precis som det skall vara när det är premiär. Det blir en hållbar demokrati fråga när även de som hade långa avstånd, covidsymtom eller bara inte vill utsätta sig för folksamlingar kan delta i dessa nog så viktiga möten för de som bor och verkar i Gagnefs Kommun. Idag är vi på hemmaplan, hoppas att många Djuråsbor mfl tar chansen att påverka och tycka till om översiktsplanen ikväll. Fysiskt möte är i Djuråsskolans matsal eller via Teams. Länk hittar du på Gagnef.se eller här https://www.gagnef.se/bygga-bo-miljoe/fysisk-planering/samraad-foer-oeversiktsplan-2040-samt-tillaegg-lis-plan/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *