Kreativ helg-musikvideo

Helgens timmar har utnyttjats maximalt. Både av rutinuppgifter och riktigt kreativa uppgifter. Vi har gjort både inspelning av filmdag 1 och kört en livestreamad gudstjänst och gjort en musikvideo. Musikvideoinspelningens soundcheck blev ett kliv utanför komfortzonen, bara för att göra ljudteknikern glad. Har ju inte ens plockat av serienummerlappen på gitarren. Vi konstaterade också att det behövdes några fler lampor i trossen så de hängdes på plats. Bra att det finns ett hyrlager att plocka ur. Det var den första musikvideon vi gjort tillsammans med Carl, extra roligt eftersom vi följt honom sedan debuten i riktigt unga år.

Kan ju inte påstå att vi gjort många musikvideos med klassisk musik på gitarr. Riktigt kul är det iallafall, speciellt när det är både bild och musik som spelas in, rakt av, utan klipp eller musikbakgrunder. Resultatet finns utlagt på vår Youtube kanal www.youtube.com/watch?v=aLnxcc3DDu4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *