Äntligen!!

Äntligen så har näringsförbudet för stora delar av kulturbranschen hävts. Nästan två år har det varit stopp. Luttrade som vi blivit så misstänker vi att det kommer en ny våg. Men till dess skall vi glädjas så mycket det bara går. Kulturbranschen kommer inte att bli sig lik igen, på många år. Det kompetenstapp och flykt från branschen av tekniker, producenter, scenografer, regissörer, skådespelare, artister osv som sökt sig till andra sysselsättningar då det visat sig att det inte finns något fungerande skyddsnät eller krisstöd för kulturarbetare som till stor del frilansar, kommer att lämna djupa spår.

I helgen har vi kört konsert på Cassels i Grängesberg och på Kulturhuset i Falun med Sala Storband, Gagns n Voices och solister. Livestreamat en gudstjänst. För att upp i ottan på Måndag och förbereda en mötesdag. Vi har lite nya projekt i startgroparna som ännu ligger på ritbordet. Så har vi lite nya engagemang som drar igång i Mars.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *