Inspelningsdax

Inspelning idag i studion. Nu skall det riggas om för annan typ av inspelning till helgen. Vi väntar in Frida som skall hit och läsa ett stycke poesi, ur diktsamlingen svit till Hästen som skrivits av Helena J Fransson. Man kan beställa den här, här eller här! Det är en serie som vi börjat producera, men det har varit en lång process för att få det “rätt” bildmässigt till texten. Redan i våras tog vi de första bilderna och nu är de färdigbearbetade för att fungera som bakgrund i studion. Ibland tar det tid att få till det som man vill ha det, i detta fallet har jag varit helt kompromisslös. Det krävde en ombyggnad av studion, ny fond och kommer att behöva en djupdykning i sadelkammaren. För övrigt är det uppdatering av tekniken i ett par konferensrum på torget som ligger på agendan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *