Första advent

Under helgen har vi förberett oss för kommande marknad. Ett nytt grepp för oss här i byn, där fokus ligger på hållbarhet och närproducerat. Planen är att dokumentera det på ett fint sätt, liknande de de filmer vi tidigare lagt ut på sociala media, om och med Coronasäkrade evenemang. Nu håller vi alla tummar och tår för att det inte skall bli ytterligare restriktioner för Omikron varianten. Det har också lagts ut en från vår studio en hälsning på sociala media. Vi lägger upp det på så sätt att vi spelar in flera hälsningar under samma dag. Byter bakgrunder och rekvisita för varje hälsning men har en tråd som binder samman de olika inspelningarna. Här är ett exempel på hälsning. Det är ett sätt att hålla igång en verksamhet med enkla medel. Vi har en stor samling unika ej tidigare publicerade bilder och numer även filmer som vi kan välja ur när vi lägger bakgrunder i studion som ingår när man väljer att förlägga sin inspelning hos oss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *