När provisoriska lösningar blir permanenta

I spåren av pandemin och en hårt utsatt kulturbranch började vi med att ha föreläsningar, föreningsstämmor och årsmöten digitalt via Zoom och Teams. Vi satsade direkt på kameror med bra bildkvalitet Canon C300. En lämplig lokal för studio på Djurås Torg hade vi men ännu inte anpassad vare sig akustiskt eller bildmässigt. Vi har anpassat succesivt efter behov, tex så nu har vi täckt in med olika sammetstyger, med flexibla hängningsmöjligheter. Efter att ha provat Tessiera Basis golv i väldigt olika miljöer la vi in halva rummet provisoriskt. Vi blev väldigt nöjda med resultatet så nu ligger det på plats permanent och över hela rummet. Rummet är “vridbart” och flexibelt för olika behov. Belysningen är flyttbar (ja inte lysrörsarmaturerna). Nu kan vi ta emot flera i studion och enkelt anpassa efter varje kunds unika behov. Ibland behövs en hubmöte eller hybridmöte med stor monitor, ibland flera stora, ibland många små. Någon som önskar in ear medhörning, hörselslinga, parkering för rörelsehindrade och möjlighet till toalett anpassad för rullstol, lunchrum, kapprum, talarstol, ljuseffekter, grafik, projektor.. Möjligheterna är många och det bokas på i en glädjande takt. Det finns några dagar lediga för Youtubeklipp, inspelning, hybridkonserter eller sändning i studion här eller i Studion i Bodarna helgen 27, 28, 29 November. Ett Exempel här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *