Hybridmöten ett sätt att värna demokratin.

Gårdagens kommunfullmäktige blev långt. Debatten hettade stundtals till och kameraåkningarna blev många. Alla diagram och bilder som visas i projektorn i Lindberghallen visas som picture in picture, likaså även när omröstning/votering sker på plattor kan man följa det i bildproduktionen som streamas. Fler och fler inser att det måste nya sätt att förmedla och tillgängliggöra den demokratiska processen för att värna demokratin och jämställdheten. Hybridmöten är ett sätt. Kvällen skall ägnas åt en trygghetsvandring som utgår från Djuråsskolans matsal, där samtidigt hastigt inplanerade föräldramöten pågår i varje klassrum för låg och mellanstadiet. Att införskaffa nya varseljackor känns som en bra idé i Novembermörkret!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *