SNÖ

Övervägde att dra täcket över huvudet och somna om i morse, snö! Men så ändrade jag mig och bestämde mig för att se hur fantastiskt ljust det blir direkt, glädjas i att på nåt underligt sätt så är dubbdäcken på innan snön i år. När man inte kan göra något åt saken, vädret tex så har jag bestämt mig för att se det som är positivt och låta det genomsyra min dag och inget annat. Under förmiddagen så streamade vi en Gudstjänst med nattvard från Missionskyrkan i Mockfjärd. Länk här till FB eller YT På eftermiddagen konstaterade jag behovet av uppdaterade vinterhandskar och varseljacka, får bli en tur till mammons mecka under veckan. Imorgon så streamar vi Kommunfullmäktiges sammanträde i Gagnefs Kommun.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *