Dala-Floda by night

Igår var det Dala-Flodas tur att ha Samråd för Översiktsplan 2040. Det blev mycket välbesökt både där på plats och i hybridmötet. För att alla skulle få plats blev det en rejäl ommöblering av matsalen. Efter lite huvudbry om belysningen och ventilationen så blev det mycket lyckat. Hela idén med att ha samråd så att så många som möjligt kan deltaga och tycka till är ju beroende av hybridmötesvarianten. Men det är ju inte bara hybridmötesdeltagarna som har nytta av tekniken. Det blir stor skillnad för de som kommer exempelvis är det över 30 personer som skall lyssna så är det enligt statistik från HRF sex stycken av dem som har hörselnedsättning. Därför gör det skillnad med bra och tydlig uppmickning, en väl fungerande och justerad hörselslinga. Nu lastar vi om i turnébilen och satsar på lite hårdrock och Halloween under kvällen för att runda av helgen med lite poesi som kan ses på både FB och YT . Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *